Steeds meer woningen is ons land komen in handen van particuliere investeerders, die naast hun eigen huis een of meerdere woningen bezitten. Om te verkopen, maar nog vaker voor de verhuur (bron). Bijvoorbeeld aan studenten, statushouders, zorgbehoevenden of expats.

 

Studenten en expats

Investeren in studentenhuizen is vooral in trek bij kleine beleggers.In het hele land komen steeds meer woningen in handen van particulieren die naast hun eigen huis een of meerdere woningen bezitten als investering. Door de lage rentestand is een extra huis een steeds populairder alternatief voor de spaarrekening. In 2008 bezat 7,1 procent van de Nederlandse huizenkopers een of meerdere woningen. Vorig jaar was dat al 11,2 procent. Vaak gaat het om appartementen voor expats of om studentenhuizen. Het is daarom niet vreemd dat particulieren die een tweede, derde of zelfs vierde woning kopen als beleggingspand, dit bij voorkeur doen in steden waar veel studenten- of expats wonen.

 

 

Tempy Unit verdient zich snel terug

Voor het snel en goedkoop creëren van een ruimte met alle primaire voorzieningen, zoals een kookgedeelte, toilet en douche, biedt de Tempy Unit een ideale uitkomst. De Tempy Unit is een compact inbouw- en installatiepakket, gemaakt van kwalitatief hoogwaardige gerecyclede materialen en supersnel te plaatsen. Meestal binnen drie uur. Een Tempy kan overal worden geplaatst, is als gezegd volledig zelfvoorzienend en niet afhankelijk van bestaande leidingen in een gebouw. Bovendien verdient de investering zich ruimschoots terug. Slapen, wonen, wassen en koken in één ruimte, het kan allemaal met een unit van Tempy.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de verschillende Tempy Units en neem gerust met ons contact op voor meer informatie.