No Architects
needed

De mensen achter Tempy

‘Hard werken voor iets waar we niets om geven heet stress;

hard werken voor iets waar we van houden heet passie.’ – Simon Sinek

Wij zijn Tempy. Vier entrepreneurs die het gewoon anders doen. Met een grote voorliefde voor concepten en vastgoed, in combinatie met knotsgekke ideeën. Een paar maanden na de start van Tempy staan er al 11 Tempy’s in 2 leegstaande panden. Zo snel kan dat gaan. We houden ervan mensen te verrassen.

team_image

Joop houdt ervan om innovatieve ideeën de wereld in te slingeren. Snel schakelen en het zien van kansen horen bij zijn kwaliteiten. Een stevige dosis aan humor zorgen voor de gekste ideeën.

Joop Petit

Innovateur

team_image

Je bent nooit te oud om te leren en te ervaren. Paul is enthousiast en denkt graag mee over innovatieve concepten. Kritisch advies kan je verwachten van deze hotelondernemeur, maar altijd met een stevige boost aan creativiteit en energie.

Paul Rinkens

Inspirateur

team_image

Luca zorgt niet alleen voor de vrouwelijke touch in dit gezelschap, maar ook voor het design van de Tempy's en de gebouwen. Zij schakelt tussen de diverse expertises van de heren en coördineert de projecten.

Luca Schoutrop

Coördinateur

team_image

Een echte kenniskundeur van de operationele zaken. Harm heeft de touwtjes in handen. Het begeleiden en coördineren hiervan zorgen ervoor dat alles en iedereen op tijd gereed staan.

Harm Pustjens

Operateur