We make
things different

Met een andere kijk dan anders

Tempy maakt beter

Met tijdelijke Tempy Units

Tempy biedt jou oplossingen.

 

Willen we ergens komen, vaart en volume maken, dan gaat het om een nieuwe manier van werken. Over samen creëren en delen wat van waarde is. Dat lukt niet als we blijven doen wat we deden. Dan krijgen we wat we al hadden. Wij doen het anders.

 

Het is in Nederland een groeiend fenomeen. Een te huur of te koop bordje voor het raam. De verwachting dat een woning of een gebouw snel gehuurd of verkocht wordt, is niet realistisch. Kunnen leegstaande panden weer een zinvolle en winstgevende functie krijgen? Ja dat kan!

Meer over het process

Flexibel,
tijdelijk
& snel

Want Tempy is meer

Leeg gevoel

Je ziet het steeds vaker in steden en dorpen, langdurige leegstand. Die moet je aanpakken. Net zoals een leeg gevoel. Je wilt niet dat deze negatieve uitstraling zich verder onder de mensen verspreidt. Met name op zulke plekken gaat het om de kwaliteit van leven.

Kost veel geld

Een leegstaand pand kost veel geld. Het levert niets op, omdat het niet wordt onderhouden. Dat voelt de buurt ook. Leegstaande panden hebben bovendien te dealen met brand en vandalisme.

Weinig tijd

Druk, druk, druk. Dat zijn we allemaal. En dan nog nadenken over een (her)bestemmingsplan of een nieuw design. Het zit niet mee. Ondernemers zien er tegen op om te investeren. Het kost tijd om projectontwikkelaars en architecten in te zetten. Bedenk nu eens dat dit allemaal niet meer hoeft. Een oplossing én meer tijd.

Een uitdaging
aan gaan

Om gebouwen een nieuw leven te geven

Samen met onze partners kijken we naar innovatieve ontwikkelingen in de markt. We kijken naar duurzaamheid, design, het gebruiksgemak en materialen om zo het beste concept te leveren.

 

Voor ons is dan ook heel belangrijk: weten wat er speelt in de markt. Wij spelen  in op gerecyclede materialen die makkelijk bewerkbaar zijn. Het kan dus ook zo maar kunnen dat er gepersonaliseerde Tempy Units in jouw leegstaand gebouw staan.

Ben jij klaar om samen die uitdaging aan te gaan?

Neem met ons contact op