The process of
making things different

Want elke stap is een stapje verder

Leegstaand gebouw

Van leegstand naar nieuwe woningen

Empty building? Full ambitions!

Alles begint met een goed plan. Wij beginnen met het analyseren van een pand. Want een pand leeg achterlaten, daar beginnen we niet aan.

We vinden bovendien dat de waarde en betrokkenheid van het gebouw met de omgeving niet verloren mogen gaan. Neem bijvoorbeeld een oud schoolgebouw. Dat is pure nostalgie. Een gevoel dat je niet zomaar loslaat. Dat snappen wij heel goed. Vandaar dat wij een Tempy House in een peuterspeelzaal ‘the little one’ noemen.

Gereed maken

En inventarisatie

Gisteren is passé. Voor een kleine investering zorgen wij ervoor dat jij straks weer kan gaan verdienen. Ons team staat klaar om alles te regelen. Installatie en techniek, brandveiligheid, riolering en afvoer, kozijnen, ramen en deuren. Wij zorgen ervoor dat jouw leegstaand pand binnen 6 weken instap klaar is. Zonder gedoe en vaak zonder verbouwing.  En de rotzooi in jouw pand, die nemen wij voor je mee.

Tempy Unit

Complete studio binnen drie uur

De Tempy Unit bestaat voor 100% uit duurzame materialen. Door kennisbundeling komen we met innoverende oplossingen op het gebied van installatie -en bouwtechniek en interieurbouw. We hebben een spannende manier bedacht om water, elektriciteit en riolering op één plek te integreren. Ook gaat er in een Tempy House minimale energie verloren.

Dit kan dankzij een automatische berekening voor iedere Tempy Unit. Dat betekent duurzaam én onderhoudsvriendelijk wonen. Jouw Tempy Unit staat binnen drie uur en is meteen klaar voor gebruik.

Eindgebruiker

I Tempy, You Tempy, We Tempy

Van Tempy Unit naar Tempy House

 

In deze periode is er nog van alles mogelijk om een Tempy House naar eigen wens in te richten. Met frisse kleuren of moderne meubels. Dat doen we heel simpel. We hebben er niet eens een architect voor nodig.

We vinden het leuk dat bestaande en nieuwe bewoners integreren. Dit stimuleren we ook. Stel je voor, een lokale timmerman bouwt een nachtkastje voor een  statushouder, of juist andersom. Kennis delen wordt nog mooier als het kan.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw leegstaand pand rendabel te maken? 

Neem contact met ons op
The Care
The castle
The little one

Samenwerking

Van leegstand naar nieuwe woningen