Tijdelijk wonen

Een Tempy maakt een oud gebouw opnieuw functioneel. Een Tempy kan gebruikt worden voor een kortere of langere verblijfsduur. Het is uitgerust met energie (warm) water, frisse lucht, keuken, douche, toilet en een berging.

 

  

Een Tempy biedt veel oplossingen tegen de leegstaande gebouwen, herontwikkeling en stedelijk verval. Een Tempy maakt tijdelijk wonen leuk én mogelijk.

 

kwaliteit van leven

Een tijdelijke eenheid met alle nodige faciliteiten biedt de mogelijkheid om een ​​volledige woonruimte te creëren. Wij maken het mogelijk om een ​​Tempy in een aangepast ontwerp of een volledig ingerichte kamer te produceren. Een van onze expertise is om professionele architecturale en interieuradviezen te geven voor het maken van een compleet concept.

 

Locatie onafhankelijk

Een Tempy kan vrijwel overal geplaatst worden. Een Tempy is volledig zelfvoorzienend. Wij zorgen ervoor dat de Tempy onafhankelijk is van bestaande pijpleidingen in een gebouw. Om de waarde van het gebouw te behouden, bestaat de wooneenheid uit duurzame en zelfvoorzienende materialen, zoals zonnepanelen. Duurzaamheid heeft een hoge prioriteit.

 

Waardecreatie aan een gebouw

Tijdelijke woningen bieden de perfecte gelegenheid om de posities van het pand te handhaven. Het creëert een nieuwe impuls in de buurt. Door de vernieuwende hergebruik van de oude gebouwen wordt de integratie van de samenleving gestimuleerd. Nieuwe bewoners krijgen de mogelijkheid om zich te integreren met bestaande bewoners. Samen werken we aan de toekomst!

 

Makkelijk en flexibel

De Tempy staat bekend om zijn snelle opstelling. De technische installatie bestaat uit een dak, twee verdiepingen en een begane grond. Dit alles kan in ongeveer drie uur worden geïnstalleerd. Wij zorgen ervoor dat elke Tempy absoluut in beweging is – voordat er iemand in komt wonen.

 

THE PROCESS OF MAKING THINGS DIFFERENT

Benieuwd hoe wij een leegstand pand klaar voor eindgebruik maken? Check hier onze aanpak!